Beeldenadoptie

We hebben een variant op de pijpenadoptie bedacht: de schilders en beelhouwer zijn hard bezig met het opknappen van de beelden en het bijwerken van de buitenkant van de orgelkas.

U kunt de beelden waaraan gewerkt wordt adopteren! De orgelkas is zeer rijk versierd en een schitterend topstuk van snijwerk en versierkunst uit de periode van de Barok (eerste helft 18e eeuw). Hoe leuk is het om in navolging van financiers van 300 jaar geleden uw naam (of de naam van uw bedrijf) te verbinden aan een beeld van het orgel? Via de link komt u bij de brochure waarin de mogelijkheden op een rij zijn gezet. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via info@schnitgerorgelzwolle.nl of bel 06-34857003. Bij serieuze interesse is er ook de mogelijkheid om de beelden ter plekke te bekijken zolang de steigers er nog staan tot eind van dit jaar 2022.

Als alle 26 beelden zijn geadopteerd is het gat met ruim € 163.000,- verder gedicht. Helpt u mee om alle mogelijkheden die er zijn te benutten zodat Zwolle begin 2026 weer beschikt over een volledig gerestaureerd Schnitgerorgel?

Neem bij bijzondere wensen of ideeën vooral met ons contact op via info@schnitgerorgelzwolle.nl.

Download brochure Beeldenadoptie

foto: Joop van Putten