Pijpadoptie

Speciale website

Via deze link of de button en QR-code hieronder komt u terecht op de website die speciaal voor de pijpadoptie van het Schnitgerorgel Zwolle is ingericht. U kunt zelf bepalen welke pijp(en) u wilt adopteren en hoeveel. U kunt kiezen voor pijpen van registers uit het Hoofdwerk, Rugpositief, Onderpositief, Borstwerk en/of Pedaal. Uitgangspunt is de registersamenstelling voor de situatie na de restauratie.

Vrije keuze, afhankelijk van beschikbaarheid

Afhankelijk van het register van uw keuze krijgt u op de site te zien of de door u gewenste pijp nog beschikbaar is. Per begin 2023 zijn ruim 460 pijpen geadopteerd tegen een waarde van ongeveer € 50.000,-. Er zijn in totaal 4400 pijpen beschikbaar, dus er is nog volop keuze en we moeten nog steeds heel veel geld bij elkaar krijgen om de restauratie van het orgel volledig te kunnen financieren! Adopteer vooral en breng deze actie zoveel mogelijk onder de aandacht, zodat zoveel mogelijk mensen de actie kunnen steunen.

Vermelding op site of toch liever anoniem?

Wanneer u hebt aangevinkt welke pijp(en) u wilt adopteren, krijgt u een totaaloverzicht van de bijdrage die u wilt leveren. U kunt dan ook aangeven of u wilt dat uw naam vermeld wordt bij de door u geadopteerde pijpen of dat u anoniem blijft in het overzicht.

Betaal met Ideal, creditcard of bankoverschrijving

U kunt daarna door naar de betaal/doneermodule. Het is mogelijk online per creditcard of via iDeal te doneren. U krijgt in dat geval direct via het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw donatie met daarbij een certificaat in pdf van de door u bestelde pijp(en).

Wanneer u niet online wilt doneren, kunt u ook met een bankoverschrijving werken. De door u aangegeven pijpen worden dan voor u gereserveerd en op het moment dat de betaling op onze rekening (NL55 ABNA 0598 0521 00 t.n.v. Stichting Schnitgerorgel Zwolle, o.v.v. PIJPENADOPTIE) is bijgeschreven, ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres de bevestiging en het certificaat.

Of benader de adoptiesite via onderstaande QR code:

Situatie vóór de restauratie