Wijn actie

U kunt helpen om de restauratie van het orgel mogelijk te maken. Dat kan door donateur te worden of eenmalig een bedrag storten (klik hier).

Maar een goed glas wijn is niet te versmaden op z’n tijd. Daarom hebben we prachtige wijnen uitgekozen, waarvan er al heel wat dozen zijn verkocht. Er zijn 3 soorten wijn te bestellen: Rood, Wit en Rosé.

NB: onze wijn wordt niet verkocht aan personen jonger dan 18 jaar. Bij aflevering van de wijnen kan bij twijfel dan ook om een identiteitsbewijs worden gevraagd.

Rood

Vinorganic Merlot, Sicilië, Italië

Een vegan-biologische Siciliaanse wijn van de wereldberoemde Merlot druif. Een gebalanceerde wijn met veel fruit van cassis, iets kersen en zelfs wat droptonen. De afdronk is rond en satijnzacht met milde tannines en een lange soepele afdronk. De Vinorganic merlot past prima bij de Mediterraanse keuken maar ook bij diverse zachte gerijpte kazen en bijvoorbeeld gedroogde worst.

Rosé

Les 5 Vallees rosé, Pays Doc, Frankrijk

Een blend van verschillende druivensoorten: Grenache, Cinsault en Syrah druiven.Roze kersenkleur schittert in het glas. Complex bouquet met aroma’s van kersen en gekonfijt fruit die zich ontwikkelt tot tonen van zwarte bessen en aardbeien. Rond, evenwichtig, fruitig en aanhoudend. Geweldige te combineren met zomerse gerechten, zoals gegrild vlees, salades, of met pasta carbonara en zachte kazen.

Wit

Vinorganic Chardonnay, Puglia, Italië

Een witte vegan-biologische wijn, gemaakt van de Chardonnay druif afkomstig van Sicilië. Deze wijn is heerlijk intens geurig met nuances van perzik, iets honing en ananas. De smaak is soepel en zacht met een ronde afdronk met toch ook veel frisheid. Een heerlijke wijn die prima zo gedronken kan worden en daarnaast goed past bij o.a. pasta, risotto en diverse visgerechten.


Prijzen

De prijzen zijn: per doos van 6 flessen € 40,00 of per fles € 6,95.
Per fles gaat € 2,50 naar het restauratiefonds.

Bestellen

U kunt bestellen door een mail te sturen naar: wijnactie@schnitgerorgelzwolle.nl
Zet in de mail uw adres en telefoonnummer, zodat we contact op kunnen nemen voor de bezorging.

U kunt ook bijgaand Word-formulier downloaden, invullen en naar bovenstaand
e-mailadres sturen.

Betaling: bij voorkeur online vooraf op onze bankrekening of contant betalen bij aflevering.

Dank voor uw hulp !