Slotconcert Dag van de Componist 15 juni in Zwolle

Het kan u bijna niet zijn ontgaan. Zaterdag 15 juni is het landelijke festival Dag van de Componist met dit jaar speciale aandacht voor Zwolle! Een dag waarin Zwolle bol staat van de muziek.

De organisatie (Muzinder uit Zwolle en New Music NOW) heeft vanaf 9.30 uur een uitdagend en dagvullend programma uitgewerkt rondom het werk van Zwolse componisten waaronder Kris Oelbrandt, Annette Kruisbrink, en stadscomponist van de dag, Toon Hagen. Op verschillende locaties in de stad kunt u kennismaken met al bekende en nieuwe muziek van deze Zwollenaren.

In Academiehuis Grote Kerk Zwolle (klik op de link voor kaarten) vindt om 20.30 uur het slotconcert van de dag plaats waar in het tweede deel van en door Toon Hagen enkele werken voor koor, solist en orkest ten gehore worden gebracht. Medewerking wordt verleend door Jonne Kleinjan (trompet), Luuk Schuurman (orgel), Esther de Vos (mezzosopraan).

En vergeet ook niet in de middag om 14.00 uur nog een concert van de compositieklas van Artez mee te pikken. Aanstormend talent waar u nu al mee kennis kunt maken.

Ga voor het programma en informatie over uitvoerenden naar de website van NewMusicNOW.