Driekorenconcert op zaterdag 13 april

Graag wijzen wij u op het komende concert “Ode aan de ruimte” van drie hoog aangeschreven Zwolse koren: Musica Vocalis, Overijssels Kamer Koor en het Zwols Vocaal Ensemble hebben de handen weer ineen geslagen en hebben als vervolg op hun concert in 2018 een prachtig programma samengesteld waarbij de enorme ruimte in Academiehuis Grote Kerk Zwolle volledig tot zijn recht gaat komen.

Op het programma staan o.a. werken van Peteris Vasks, James MacMillan, Benjamin Britten, Ton de Leeuw, Henrryk Gorecki, Geilo, Nadia Boulanger.
Alle koren zullen afzonderlijk en in een gezamenlijke opstelling werken ten gehore brengen. Mannes Hofsink verzorgt de muzikale begeleiding en zal naast de piano ook het Flentrop-orgel bespelen.

Voor dit concert kunt kaarten bestellen via de website van Academiehuis. Toegangsprijs is € 12,50 voor jongeren tot 25 jaar en € 17,50 voor mensen ouder dan 25 jaar. Aanvang van het concert is om 16.00 uur.

En dan nog even dit…

Op deze plek vindt u normaal gesproken aankondigingen voor orgelconcerten in Academiehuis Grote Kerk Zwolle. Door omstandigheden lukt het helaas niet om de komende periode (tot in ieder geval de zomer) marktconcerten te organiseren. Daarnaast zijn enkele ontwikkelingen gaande waardoor wij werken aan een andere invulling van het programmeren van orgelconcerten waar meerdere Zwolse kerken bij betrokken zijn. Wij houden u via deze website, de Facebookpagina en de nieuwsbrief op de hoogte.

Gelukkig blijft er genoeg muzikaals te beleven in de kerk zoals ook nu weer blijkt en ook in de afgelopen weken het geval was!